Вчера, 11 октомври, бе доста успешен ден за Григор Димитров, защото

...
Вчера, 11 октомври, бе доста успешен ден за Григор Димитров, защото
Коментари Харесай

Силните думи на Григор Димитров за Алкарас

Вчера, 11 октомври, бе много сполучлив ден за  Григор Димитров, тъй като най-хубавият ни тенисист съумя да победи и в профил Карлос Алкарас.
 Григор Димитров и Мадалина Геня - разграничени ли са двамата в действителност
Разделени ли са Григор Димиров и Мадалина Геня

Ето какво демонстрират дейностите им

Победата е толкоз впечатляваща, тъй като не идва против какъв да е, а против поставения под номер две в света испанец. Така Алкарас пропусна опция да стопи още разликата в точките с Новак Джокович, до момента в който българинът продължава към четвъртфиналната фаза на Shanghai Masters.

След дуела сред дамата Григор Димитров се изрече извънредно ласкаво за противника си. Родният тенисист съобщи, че значително отдава успеха си на неналичието на опит на 20-годишния Карлос Алкарас. 
 Снимка 637464

" Имам поради, ясно е, че физически той е на друго равнище ", съобщи българинът по адрес на испанеца. Димитров добави, че самият той се усеща в доста положително физическо положение, че се движи добре и бързо по корта, само че все пак е останал впечатлен от това, което може противника му в дадени обстановки.

" Тенисът е доста сложен спорт, само че в това време би трябвало да си много образован, с цел да знаеш какво да правиш в точния миг. Мисля, че на моменти в действителност трябваше да забавя малко играта и да бъда малко по-рационален във връзка с решенията, които трябваше да взема, по какъв начин трябваше да се оправя с избрани обстановки, къде сервирах и всичко останало. "

Pure. Tennis. Joy.

Grigor Dimitrov's top 5 plays as he stunned Carlos Alcaraz in Shanghai!
— Tennis TV (@TennisTV)
32-годишният Григор Димитров споделя, че всичко това е плод на опита и в избрани моменти от мача му с Карлос Алкарас е знаел тъкмо по какъв начин да противодейства, пише Tennis Majors. Испанецът, от своя страна, съобщи след мача, че един от огромните проблеми за него е, когато попадне в печеливша позиция.

" Знаете ли, след първия сет, който завоювах, малко или много за мен стана мъчно да запазя фокуса си при започване на втория сет. " Въпреки това Алкарас счита, че е видял грешките, които е позволил и ще работи върху тях, с цел да може да побеждава най-хубавите в спорта.

Очакванията са да забележим Карлос Алкарас още веднъж в деяние на Swiss Indoors, който се организира от 23 до 29 октовмри. Ако въпреки всичко реши да си даде отмора, то сигурно ще вземе присъединяване в Paris Masters, който стартира в края на месеца.
 Карлос Алкарас на China Open - ще успее ли испанецът да си върне първото място от Новак Джокович
Какво мисли Алкарас за съперничеството с Джокович

Испанецът е изправен пред задачата невъзможна

За Григор Димитров пък следва конфликт на четвъртфиналите на шампионата в Шанхай с Николас Джари. Двамата се изправят един против различен на следващия ден, 13 октомври, от 11:30 ч. българско време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР